Diensten

Gercon is een administratie- en belastingadviesburo gevestigd in Etten Leur. 

We werken vooral voor MKB ondernemers in de driehoek tussen Tilburg, Bergen op Zoom en Moerdijk. Tot onze klanten rekenen we eenmanszaken, firma’s en rechtspersonen (micro, klein en middelgroot) uit diverse branches. Dat waarborgt een breed perspectief. 

Als administratieve dienstverlener bieden wij ondernemers ondersteuning op financieel, fiscaal en arbeidsrechtelijk gebied. Wij geloven in een persoonlijke benadering gecombineerd met zakelijk inlevingsvermogen. We stemmen de dienstverlening af op uw persoonlijke wensen. We bieden u een compleet dienstenpakket tegen een concurrerende prijs.

Administratie

Iedere MKB-ondernemer krijgt te maken met administratieve verplichtingen. De administratie is tegenwoordig meer dan een verplicht nummer. Met actuele financiële informatie kunt u optimaal sturing geven aan uw bedrijf. En daar zorgt Gercon Administrtatie & Adviesburo in Etten-Leur voor.

Lees verder

Fiscaal

Voor u als ondernemer is het belangrijk om optimaal te gebruik maken van de fiscale mogelijkheden en goed op de hoogte zijn van uw fiscale verplichtingen. De belastingwetgeving is complex en is continu aan verandering onderhevig. Voor u als ondernemer is het van belang dat uw administratie op fiscaal gebied up-to-date is en aangiften tijdig ingediend en betaald worden. 

Lees verder

Salarisadministratie

Uw medewerkers zijn de drijvende kracht achter uw bedrijf. Kleine details in hun loonopgave kunnen lastige vragen oproepen. Ook fiscaal en juridisch levert loonadministratie elke maand veel werkgever in het MKB de nodige hoofdbrekens op.

U bent ondernemer en wilt ondernemen. Daarom verzorgen wij graag uw complete loonadministratie. dat doen we inclusief begeleiding en advies. Uitbesteden van uw salarisadministratie aan Gercon Administratie & Adviesburo in Etten-Leur geeft u zo meer ruimte om te ondernemen.

Lees verder

Advies

Bijna geen enkele ondernemer beheerst alle facetten van het ondernemersvak. Dit is ook vrijwel onmogelijk. De één is commercieel sterk, terwijl de ander juist organisatorisch of financieel bijzonder presteert.

Wij kunnen de zwakkere plekken inventariseren en u juist op die terreinen ondersteunen door mee te denken op financieel, commercieel of organisatorisch niveau.

Lees verder

Financiering

Wij ondersteunen MKB’ers bij het krijgen en behouden van financiering, en het verbeteren van hun ondernemersprestaties. Daarbij volgen we het 'ondernemer, onderneming en geldprincipe'.

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak met Gercon Administratie & Adviesburo: MAIL of bel 076 502 59 40