NOAB Gecertificeerd

Een NOAB-kantoor is het verlengstuk van je onderneming

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Het is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadvieskantoren die zich richten op ZZP’ers en MKB’ers. Bij NOAB zijn ongeveer 1.000 kantoren aangesloten en dit aantal groeit nog steeds. NOAB zet zich op verschillende manieren in voor haar leden, binnen en buiten de sector.

Keurmerk

Het NOAB-kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. De kantoren worden regelmatig opnieuw getoetst. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Verklaringen

Het KIWA-register accepteert verklaringen van NOAB-kantoren over kredietwaardigheid van busvervoerders. Deze verklaring is een vereiste bij het aanvragen van een zogenaamde Communautaire vergunning voor het besloten busvervoer.

NOAB-leden mogen ook een NIWO-verklaring over het risicodragend vermogen afgeven bij de initiële aanvraag en bij de verlenging van een Eurovergunning.

Voordelen NOAB-kantoor voor mij

Als ZZP’er of MKB’er beschikt u niet over alle benodigde financiële en fiscale kennis om succesvol te kunnen ondernemen. NOAB-leden wél. Zij zijn namelijk verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving door permanent opleidingen te volgen. Het advies dat u krijgt is dus altijd actueel en van hoge kwaliteit. Daarom heeft elke ondernemer een NOAB-kantoor nodig. Samen vooruit kijken en de koers van uw bedrijf bepalen. Uw NOAB-adviseur zorgt voor een solide administratie van uw bedrijf en uw fiscale zaken en staat u bij met actuele kennis. Zo fungeert uw NOAB-kantoor als een verlengstuk van uw bedrijf. En kunt u blijven doen waar u goed in bent: kansen zien en ondernemen.

Maak vandaag nog een afspraak met Gercon Administratie & Adviesburo: mail of bel 076 502 59 40