Financiering

Wij ondersteunen MKB’ers bij het krijgen en behouden van financiering, en het verbeteren van hun ondernemersprestaties. Wij werken volgens het 'ondernemer, onderneming en geldprincipe'.

Ondernemer

Hoe jij je als ondernemer gedraagt, bepaalt uiteindelijk de slagingskans van jouw bedrijf. Vier op de tien ondernemers komen in de financiële problemen doordat zij zichzelf niet de noodzakelijke spiegel voor willen of kunnen houden. Door jou als mens en ondernemer mee te nemen in het beoordelingsproces krijgt de financier extra zekerheid. Dit vergroot jouw kans op een financiering aanzienlijk.

Onderneming

Als ondernemer heb je dromen en ideeën. Wil je deze omzetten in daden dan is een goed uitgewerkt plan belangrijk. Zonder ondernemersplan krijg je bij de meeste financiers geen financiering. In het ondernemersplan beschrijf je hoe jij jouw dromen en ideeën omzet in concrete acties die tot resultaat leiden. Het is de onderbouwing van jouw ondernemersagenda. Iets waarop je altijd kunt terugvallen of het nu mee of tegenzit.

Financiering

Als ondernemer wil jij je geld snel hebben voor de realisatie van jouw ondernemersdroom. Dat lukt alleen als je financieringsaanvraag in orde is, zodat een financier jouw aanvraag ook direct in behandeling kan nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw financieringsaanvraag aan alle eisen voldoet.

Ondernemers vinden bij ons een financiƫle specialist met een MKB-breed perspectief
Gercon denkt met u mee John Poppelaars

Bel 076 502 59 40 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.