Stap 1. Het eerste contact

Indien u overweegt om van onze diensten gebruik te maken, aarzel dan niet om ons te bellen (076 502 59 40) of het contactformulier in te vullen.
Wij staan u graag te woord en bekijken altijd of uw zakelijke situatie en uw wensen aansluit bij onze diensten.

Stap 2. Geheel vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor

Ook vinden wij het erg belangrijk dat er een ‘klik’ is en dat er wederzijds vertrouwen is, omdat we immers nauw betrokken zullen zijn bij zeer gevoelige informatie over uw bedrijf.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een geheel vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te inventariseren en om nader kennis te maken.

Stap 3. Dienstverlening

Zodra we samen besloten hebben om met elkaar het avontuur aan te gaan maken we afspraken over wat u van ons kunt verwachten maar ook wat wij van u verwachten. U krijgt een vast aanspreekpunt toegewezen die ervoor zorgt dat u snel en adequaat antwoord krijgt op al uw vragen. Indien nodig wordt er een specialist ingeschakeld van de NOAB Adviesgroep.

Stap 4. Periodieke contactmomenten

Het periodiek contact zorgt er niet alleen voor dat u op de hoogte blijft van uw financiële en fiscale positie maar draagt er ook toe bij dat wij voor u een sparingspartner zijn. Vanzelfsprekend kunt u ons tussendoor altijd bellen voor kleine of grote financiële en zakelijke vraagstukken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maak nu een afspraak

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid