Over ons

Wat doen wij?

Gercon is een administratie- en belastingadviesburo gevestigd ‘op De Leur’ in West-Brabant.

Wij behartigen de financiële en zakelijke belangen voor het midden- en kleinbedrijf van de grens tot aan Moerdijk en van Tilburg tot aan Bergen op Zoom. Van eenmanszaak tot middelgroot bedrijf en voor uiteenlopende branches.

Als administratieve dienstverlener bieden wij ondernemers alle mogelijke ondersteuning op administratief gebied. Wij geloven daarbij in een persoonlijke benadering gecombineerd met zakelijk inlevingsvermogen. In overleg wordt de dienstverlening afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Mede door onze brede ervaring zijn wij een geschikte partner voor:

Daarnaast staan wij u bij op financieel en fiscaal gebied en dankzij de nauwe samenwerking met zelfstandig opererende juristen en fiscalisten is onze dienstverlening compleet te noemen. De cliënten van Gercon Administratie & Adviesburo zijn derhalve verzekerd van de kennis die voor hun bedrijf van belang is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Achtergrond

Gercon is in 1984 opgericht en in 1999 overgenomen door de huidige partner John Poppelaars. John Poppelaars werkt vanaf 1996 bij dit bedrijf samen met zijn vrouw Hyun-Sook Poppelaars-Fens.

Tot 1 april 2004 was het kantoor gevestigd in Roosendaal en daarna verhuisden zij naar de woon-werklocatie Attelaken waar het kantoor is gevestigd aan de Ambachtlaan 32 te Etten-Leur.

Ons team

Hyun-Sook Poppelaars-Fens

h.poppelaars@gercon.nl

Sabine van Oers-Wierikx

s.wierikx@gercon.nl

Onno van IJsseldijk

o.vanijsseldijk@gercon.nl

Jeannine Frijters-van As

j.frijters@gercon.nl

Debbie Hoekman

d.hoekman@gercon.nl

Maak nu een afspraak

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid