Financiële hulp voor mkb'ers in West-Brabant

Administratiekantoor in regio Breda

l

Van het bijhouden van uw boekhouding tot zakelijke adviezen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

NIWO-vergunning aanvragen

Heeft u een mkb-bedrijf en wilt u daarvoor een NIWO-vergunning aanvragen? Met een NIWO-vergunning krijgt u toestemming om beroepsvervoer in te zetten waarvan het toegestane laadvermogen hoger is dan 500 kg. Wanneer uw bedrijf groeit en u daardoor ook meer goederen wilt vervoeren, is het verstandig om een NIWO-vergunning aan te vragen. Het aanvragen van een NIWO-vergunning is echter niet zomaar gedaan. U moet hiervoor aantonen dat u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Vindt u dit lastig of heeft u hier weinig tijd voor? Wij helpen u hier graag bij.

Professionele hulp wanneer u een NIWO-vergunning gaat aanvragen

Wilt u een NIWO-vergunning aanvragen maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Wij ondersteunen u hierbij. Uw bedrijf dient voor een NIWO-vergunning aan drie eisen te voldoen. U moet namelijk aantonen dat uw bedrijf:

  • Betrouwbaar is
  • Kredietwaardig is
  • Vakbekwaam is

Hiervoor heeft u onder andere een bewijs van goed gedrag nodig, een bewijs van genoeg vermogen om tegenslagen te boven te kunnen komen en minstens één medewerker met een vakbekwaamheidsdiploma. Bent u niet bekend met deze zaken? Dan kan het erg lang duren voordat u uw vergunning rond krijgt. Bij Gercon geven we u graag zakelijke adviezen of helpen we u zelfs bij de volledige aanvraag.

Neem contact op en ontdek onze diensten

Naast hulp bij het aanvragen van een NIWO-vergunning, geven wij uw mkb-bedrijf graag adviezen op bijvoorbeeld financieel gebied. U kunt zelfs bij ons terecht voor administratieve dienstverlening. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 502 59 40 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en nodigen u desgewenst uit voor een vrijblijvend gesprek.

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid