Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Download onze App!

Download onze App en blijf op de hoogte!

Gercon Administratie & Adviesburo lanceert haar eigen App voor cliënten en relaties.

Slim advies

Kleine veranderingen in de wet kunnen soms grote financiële en fiscale gevolgen hebben voor uw huis, bedrijf of gezin. Gercon Administratie & Adviesburo stuurt u via de App regelmatig een bericht over een belangrijk actueel onderwerp. Daardoor bent u altijd ‘bij’ en kunt u ook vrienden, familie en zakenrelaties voorzien van een slim advies over belangrijke onderwerpen.

Door het downloaden van onze app kunnen wij u meer service bieden. Vergeet daarom niet uw profiel en interessegebieden in te vullen bij het aanmelden in de app. Hierdoor kunnen we u bij belangrijk nieuws op maat informeren op basis van uw profiel en / of interessegebied.

Gercon Administratie & Adviesburo ‘op zak’

Het voordeel van onze App is dat u als gebruiker ons altijd ‘op zak’ heeft en met slechts één vingerbeweging een vraag kunt stellen en toegang heeft tot actuele informatie.

Uniek is dat Gercon Administratie & Adviesburo dit als eerste in de regio Etten-Leur en omstreken lanceert. U zoekt alleen maar naar ‘Gercon administratie’ en ‘Etten-Leur’ en u kunt onze App gratis downloaden!

Alle informatie direct bij de hand

Wij plaatsen, naast maandelijkse nieuwsartikelen op het gebied van personeel, fiscaal, de auto van de zaak, ondernemingsregelingen en overige actuele onderwerpen, ook brochures, white papers, documenten, video’s, logins en mededelingen. Zo kunt u makkelijk vanaf uw mobiel of tablet alle informatie nalezen. Via de App kunt u, als voorbereiding op uw bezoek aan ons kantoor, ook alle noodzakelijke documenten direct naar ons kantoor sturen en direct contact opnemen voor al uw vragen. Zo bent u altijd up-to-date over voor uw belangrijke onderwerpen.

Ook hebben wij in de app een kennisbank toegevoegd met de meest gestelde ondernemersvragen. Verder zijn een aantal handige tools toegevoegd zoals Mijn Alerts en een bijtellingscalculator.

Download nu onze App:

Onze App kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken:

Download onze App en blijf op de hoogte!

Onze App kunt u downloaden door onderstaande QR code te scannen:

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maak nu een afspraak

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid